Select Page
  • Juan Antonio Gómez ha elogiat l’organització i col·laboració de tots els agents implicats

Dimecres passat va tenir lloc la reunió de la Junta de Seguretat del Castell de l’Olla, que tindrà lloc el proper dia 13 d’agost, i que ha estat presidida pel subdelegat del Govern a Alacant, Juan Antonio Gómez. 
L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, ha donat la benvinguda a tots els assistents entre els quals es trobaven efectius de Seguretat i Trànsit implicats com: Guàrdia Civil, Policia Local, Bombers, Serveis d’Ambulàncies DYA, socorristes, Protecció Civil, Intervenció d’Armes de la Guàrdia Civil, efectius del SEPRONA, Salvament Marítim, Policia Autonòmica, Creu Roja del Mar, Representant d’Abertis autopistes, manteniment d’infraestructures del ministeri de Foment i Ferrocarrils de la Generalitat. També per part de l’Ajuntament d’Altea han estat presents les regidories de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Vicent Ripoll; Turisme, Anna Alvado, de l’Empresa Pública, Eloy Hidalgo i els representants de la Confraria del Castell de l’Olla, encapçalats pel seu president, José Pérez ”Picarraco”.
Finalitzada la reunió Juan Antonio Gómez ha agraït a tots els assistents l’esforç i la professionalitat amb la que han estat realitzant el seu treball al llarg dels 30 anys de vida de l’esdeveniment i expressant el seu desig d’assistir com a espectador aquest any.

Pin It on Pinterest