Select Page

Verónica López, regidora de Benestar Social, Igualtat i Sanitat ha presentat este matí la gala amb l’actuació del Mag Montiel a benefici d’AFEM Marina Baixa, l’Associació de Familiars de Malalts Mentals, que tindrà lloc el divendres, 22 de juliol, a les 19 hores, al Centre Social d’Altea i amb la qual col•labora la regidoria de Benestar Social.

La regidora ha convidat a tota la ciutadania a donar suport a esta iniciativa i col•laborar amb l’associació amb el donatiu de 3,50 euros de l’entrada a l’espectacle del que podran gaudir tots els públics. Verónica López ha estat acompanyada per Consuelo Muro i Mª Carmen Sancho, presidenta i vicepresidenta d’AFEM, així com pel mag Miguel Ángel Montiel. Totes elles han apel•lat a la solidaritat dels alteans i de la resta de veïns i veïnes de la comarca per seguir lluitant per la qualitat de vida de les persones amb malalties mentals.

AFEM és una associació sense ànim de lucre fundada el 14 de març de 1997, per un grup de familiars de persones amb malalties mentals degut a la manca de recursos en la comarca per a este col•lectiu. A dia de hui compten amb 85 socis i 42 usuaris, per als que compten amb ajudes dels ajuntaments de la comarca i als que ofereixen teràpies diàries.

Per a més informació i reserves: 96 586 92 92 i 650 380 284

Pin It on Pinterest