Select Page

L’associació d’Ames de Casa d’Altea, presidida per Paqui Galera, ha exposat al públic els treballs realitzats en els diferents tallers en què han participat al llarg de l’any.

Des d’esta associació s’han oferit diferents tallers com quadres a l’oli, impartit per María Chávez; boixets impartit per Mercedes Luque o pintura en tela que ha impartit Vicenta Beneyto.

El lloc triat per a presentar els seus treballs al públic ha sigut el passeig del Mediterrani en un acte en què la regidora de Benestar Social, Verónica López, va estar present i al que també van assistir les integrants de l’Associació de les Ames de Casa Altea junt amb familiars, amics i gran quantitat de gent que s’interessava per esta exposició.

L’edil de l’àrea de Benestar Social, Verónica López, es mostrava realment impressionada pels diferents treballs que es van presentar i destacava que estos tallers són un clar exemple del teixit associatiu que és una manera més d’empoderar a les dones.

López també va voler remarcar la gran labor que des d’esta associació es realitza, afirmant que esta exposició és només una part de tot l’esforç i treball que realitzen des d’esta entitat.

Pin It on Pinterest