Select Page

L’activitat compta amb la col·laboració de la Regidoria de Participació Ciutadana

L’Associació de Ames de Casa d’Altea ha presentat la II Trobada de Bolillos aquest matí a la Casa de Cultura sota el lema “Totes a fer rondeta a Altea”. L’esdeveniment se celebrarà diumenge que ve 2 d’octubre en l’Avinguda Comunitat Valenciana. L’activitat està organitzada per l’Associació de Mestresses en col·laboració amb la Regidoria de Participació Ciutadana, regida per Maria Antonia Laviós.

L’associació, representada per Rosa Uris Santamaria, ha anunciat que la trobada s’iniciarà a les 10:00h i finalitzarà a les 14:00h. Les interessades i interessats poden inscriure’s al següent telèfon 633015766, en el qual es pot consultar tota la informació de la trobada.

“Anime als alteans i alteanes a acudir a la Trobada de Bolillos perquè a més de poder conéixer la gran labor de l’Associació de Ames de casa d’Altea i fomentar l’associacionisme, també podran descobrir l’art d’aquesta a tècnica d’encaix tèxtil”, ha conclòs l’edil de Participació Ciutadana, Maria Antonia Laviós.

Pin It on Pinterest