Select Page

Altea torna a ser plató de rodatge, en este cas per la gravació de l’espot publicitari de Radio Televisió Espanyola (RTVE) que ha escollit Altea, junt a la Vila Joiosa, per al rodatge de l’espot de la seua programació estival.

Els passats dies 21 i 22 de juny els carrers del nucli antic d’Altea es van convertit en l’escenari predilecte per al rodatge de l’anunci de promoció de la cadena que ha transcorregut pels carrers Sant Miquel, la plaça de l’Església i els carrers Santo Domingo, Consol, Santa Bárbara, Betlem, Jesús i el Portal Nou. Mónica Lopez, presentadora del TD Tiempo i Jacob Petrus, presentador de Aquí la Tierra, protagonitzen algunes de les escenes centrals del anunci en els esmentats carrers.

Segons la pròpia cadena s’han triat aquestes dues localitats perquè transmetien perfectament la visió que l’ens volia donar de com es pot gaudir a l’estiu mentre es veu TVE. L’espot es va començar a emetre el passat 1 de juliol i estarà en la programació els dos mesos d’estiu.

Moltes cares conegudes de RTVE han participat en este rodatge com Sara Mikel i Juanma Navas, protagonistes d’Acacias  38; Juan Pablo Carpintero y Marta Márquez de Aquí la Tierra; Raquel Martínez del Telediario fin de Semana; Juan Carlos Cuevas de Comando Actualidad; Elisa Mulia de la serie Águila Roja; Sergio Martín de 24 horas; Antonio Lobato de Desafía tu Mente; Pedro Carreño del Telediario del fin de semana; María Escario de Deportes i Juan Carlos Rivero de Teledeporte, Jesús Cebrián de Teledeporte; Miriam Gallego de Águila Roja; els germans Torres de Torres en la Cocina i Roberto Leal de España Directo.

Per la seua banda, la regidora de Turisme, Anna Alvado, ha mostrat el seu agraïment a la cadena pública per haver escollit Altea per al rodatge d’este espot, que ha trobat en la nostra localitat l’escenari idoni per a transmetre l’esperit de l’estiu i com gaudir d’ell.

http://www.rtve.es/alacarta/videos/somos-promos/

Pin It on Pinterest