Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, acompanyat pel regidor d’Esports, Pere Barber, ha rebut este matí en dependències d’Alcaldia a l’equip de futbol cadet A de la UD Altea, que esta temporada ha aconseguit l’ascens a primera autonòmica; a l’equip de les Escoles Municipals de futbol 8, que ha sigut campió de la lliga benjamí b i als representants del Club Tenis Taula Altea, que han aconseguit dos ascensos, l’equip de súper autonòmica ha ascendit a segona nacional i l’equip de primera ha ascendit a súper autonòmica, i el campionat de la lliga del grup sud en la temporada 2015-2016.
 
Des del consistori s’ha volgut felicitar de primera mà als equips pels èxits aconseguits en la temporada 2015-2016 i se’ls ha fet entrega d’unes plaques i medalles commemoratives. L’alcalde ha tingut paraules d’agraïment per a tots els esportistes, entrenadors i directius pel seu esforç durant la passada temporada i els ha animat a seguir aconseguint victòries i sumant èxits per a l’esport alteà.
 
Com a representants del Club de Tennis Taula Altea han assistit el vicepresident Candi Delgado i el secretari, Juan Ivars. Els jugadors de l’equip cadet A de la UD Altea han estat acompanyats pel president, José Luis Martínez; l’entrenador, Pedro Jaime Mulet i pel delegat Mitchel González. L’equip de les Escoles Municipals ha estat  acompanyat per l’entrenador Diego Mulet i el delegat Manu Alarcón.

Pin It on Pinterest