Select Page
  • Unes 60 places es destinaran per a Serveis Socials i tots els
    empadronats a Altea tindran descomptes especials en la majoria d’activitats
    organitzades

Aquest estiu la regidoria d’Esports ha organitzat una agenda completa d’activitats per a totes les edats. Deu activitats entre campus, campaments, tornejos i activitats ompliran durant els mesos de juliol i agost la Ciutat Esportiva d’Altea.

Aquestes activitats tenen com a objectiu conciliar la vida familiar i laboral en els mesos d’estiu, així com fomentar durant les vacances la pràctica de l’esport i les activitats saludables.

L’Ajuntament d’Altea des de la regidoria de Joventut i Esports, ha destinat els seus esforços a aconseguir que durant l’estiu, tot el que vulga practicar esport, ho puga fer, i per això s’han posat a disposició de Serveis Socials un nombre de places per a els campaments.

El regidor de Joventut i Esports, Pere Barber, ha manifestat que “des de la Regidoria de Joventut i Esports, hem intentat millorar l’oferta d’anys anteriors, ampliant, per exemple, els cursos d’estiu més demandats així com l’oferta en general”.

“Com sol ser habitual, les activitats que ja estan en marxa o que es posaran en funcionament en breu, han tingut una gran acollida entre la ciutadania, superant en alguns casos les inscripcions esperades al principi”, assenyalava el regidor.

Per ordre cronològic, aquest estiu s’organitzaran les següents activitats:

Del 27 de juny al 2 de juliol. III Campus de Bàsquet organitzat pel CB Altea on podran apuntar-se xiquets i xiquetes de 6 a 17 anys.

Del 27 de juny al 2 setembre. Campus Esportiu a la Ciutat Esportiva de dilluns a divendres de 8 a 15 hores. Activitats esportives per a xiquets i xiquetes de 6 fins als 16 anys.

Del 4 de juliol al 2 de setembre. Cursets d’Estiu. Per a xiquets i joves de 4 a 16 anys, on l’any passat van participar més de 600 xiquets. A més enguany s’ofereixen diverses activitats per a majors de 16 anys.

Del 4 juliol al 2 de setembre. Campament d’Anglès a la Finca Santa Bàrbara, amb tres torns i 180 xiquets i xiquetes d’Altea, comarca i moltes parts d’Espanya. Els xiquets empadronats a Altea obtindran un descompte de 25 € en la inscripció.

Del 4 al 10 de juliol. Costa Blanca Cup, un torneig de futbol que porta 240 equips de 16 països diferents i un total de més de 4.000 participants, dels quals 160 són places gratuïtes per a equips d’Altea.

De l’11 al 16 de juliol. III Campus de Tennis de Taula, al Palau dels Esports d’Altea i organitzat pel Club de Tennis de Taula d’Altea.

16 de juliol. III Open de Tennis de Taula Vila d’Altea, un campionat Nacional i Autonòmic amb 80 participants.

16 de juliol. Nova edició de la Marxa Nocturna de Guadalest a Altea. Una nit especial per als que els agrada caminar. Durarà de 19h a 03:00.

12 d’agost. Oci Jove a la platja de la Roda.

2 de setembre. Cloenda dels Cursets d’Estiu a la Ciutat Esportiva.

A més d’aquesta activitats, des de la regidoria de Joventut i Esports s’està valorant la possibilitat d’oferir activitats tots els divendres de juliol i agost a la zona esportiva situada a la platja de la Roda, idea que està en fase de desenvolupament.

Pin It on Pinterest