Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, acompanyat per les regidores d’Educació, Vicenta Pérez, i Medi Ambient, Beatriu Nomdedeu, han visitat el CEIP Les Rotes per compartir amb els alumnes una jornada de plantada d’arbres.

Vicenta Pérez explicava que per temes de seguretat, des del departament de Medi Ambient, i a sol•licitud d’Iberdrola, es va haver de fer una actuació amb la xarxa elèctrica on es van veure afectats alguns arbres de l’escola. Els propis alumnes van sol•licitar a l’Ajuntament, mitjançant una carta enviada a l’alcalde, que es plantaren més arbres a l’escola. ‘’Com no podia ser d’una altra manera, afegia Pérez, des de l’Ajuntament hem escoltat les demandes dels alumnes i hem plantat diversos arbres en el centre escolar’’.

Els representants municipals van participar junt amb els alumnes en la plantada d’arbres, que es sumen, amb aquesta acció, a l’entorn natural del centre. ‘’És molt important per als centres escolars comptar amb un espai verd amb arbres i plantes perquè els xiquets i xiquetes interactuen amb la natura i, d’aquesta manera, es fomente la conscienciació en l’educació mediambiental, com és el cas del CEIP Les Rotes’’, assenyalava Vicenta Pérez.

Pin It on Pinterest