Select Page

La regidora de Turisme, Anna Alvado, ha anunciat que des d’ahir, 15 juny, l’empresa Beniconnect ofereix el servici de trasllat discrecional entre l’estació Adif d’Alacant i Altea. Com ha informat Alvado, esta empresa, especialitzada en servicis de transport, amplia la seua oferta i estableix dos noves parades a Altea, l’Hotel Cap Negret (hi ha una parada de línia d’autobús regular) i l’Hotel Villa Gadea (hi ha una parada de taxi), ‘’dos punts a peu de la N-332 i pròxims a l’accés de l’autopista AP-7 que facilitaran l’arribada dels usuaris de l’AVE a la nostra localitat’’.

El servici podrà ser contractat a través d’Internet, agències de viatge o a través dels propis establiments turístics (hotels, càmpings, allotjaments, etc.). La regidora ha demanat la col•laboració del sector turístic alteà per donar-li difusió entre els seus clients al servici de trasllat de Beniconnect.

El passat mes de març s’iniciaven les converses entre l’Ajuntament d’Altea, a través de la seua regidora de Turisme, Anna Alvado, empreses turístiques locals i el director de Beniconnect, Juan José Pérez, perquè la nostra localitat comptara amb este servici. Anna Alvado es mostrava molt satisfeta pel resultat de les reunions mantingudes per tractar que l’empresa Beniconnect oferira este trasllat entre l’estació d’Alacant i la nostra localitat.

‘’A més, afegia la regidora, cal recordar que Beniconnect és l’única empresa que aposta per una connexió diària de transport amb autobús des d’Altea fins l’aeroport d’Alacant’’.

‘’En este sentit seguirem treballant des de l’Ajuntament d’Altea, per defensar els interessos del sector turístic de la nostra localitat, per tal que Altea siga sent un referent de qualitat i prestigi turístic’’, concloïa Alvado.

Pin It on Pinterest