Select Page
  • Roque Ferrer anuncia que la platja de La Roda serà la nova platja
    accessible d’Altea

El regidor de Platges, Roque Ferrer, va assistir ahir a l’acte de lliurament de banderes blaves que concedeix la Fundació d’Educació Ambiental (FEE), que va tenir lloc a València i va estar presidit per la consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián. El regidor rebia este distintiu internacional, junt a altres representants municipals, que acredita la qualitat de les platges d’Altea, la seguretat, la gestió ambiental així com la informació als usuaris.

Altea renova la bandera blava de les platges de Cap Blanc i La Roda, a les que es suma l’aconseguida també pel Club Nàutic Altea. Roque Ferrer es mostrava molt satisfet per este reconeixement que acredita les òptimes condicions dels serveis que es presten a les platges, així com la millora de la qualitat mediambiental de les mateixes. Respecte a la millora dels serveis el regidor anunciava que ‘’La Roda enguany serà la nova platja accessible d’Altea, que es trasllada de l’Olla al centre d’Altea, per facilitar l’ús de les instal•lacions accessibles a una platja urbana com la de La Roda, que ofereix moltes més facilitats que l’anterior en este sentit’’.

El regidor valorava també molt positivament la bandera aconseguida pel Club Nàutic d’Altea, la que fa número 29, el que el converteix en el primer port esportiu de la Comunitat Valenciana en obtenir aquest distintiu.

En este sentit, Roque Ferrer ha destacat el treball que es desenvolupa des de la regidoria, gràcies al qual Altea revalida novament les millors qualificacions per a les seues platges. I ha destacat la conscienciació mediambiental de l’equip de govern que aposta per la gestió sostenible, i la intenció és comptar en un futur amb noves banderes blaves per la pròxima platja urbana o inclús la Cala del Soio, que s’acaba d’incloure enguany en el cens de Conselleria que la reconeix com a platja i passarà a ser controlada pel pla autonòmic d’analítica d’aigües.

‘’Així mateix, afegia Ferrer, existeixen altres espais d’Altea que mereixen esta distinció, i en este sentit estem treballant per aconseguir platges de qualitat, sostenibles i en les millors condicions medi ambientals’’. 

La distinció, que compleix en esta edició 30 anys, ha reconegut 125 platges i 14 ports esportius de la Comunitat Valenciana. Alacant amb 75 banderes blaves és la província més guardonada d’Espanya.

Pin It on Pinterest