Select Page

Roque Ferrer, regidor d’Infraestructures, ha informat de la remodelació que s’ha realitzat en el passeig de Cap Blanch, on s’ha repintat de roig la zona de vianants que comprèn des del Club Nàutic fins a la rotonda de Cap Blanch, a més de senyalitzar-la adequadament perquè quede constància que és un passeig de vianants i no un carril-bici.

Ferrer afegia que, com a novetat, s’ha pintat de blanc una delimitació del perímetre de vianants per a més seguretat dels vianants, i s’han senyalitzat diversos passos de zebra en l’entrada del Club Nàutic, en la zona del varador i en l’aparcament del Nàutic, per tal d’augmentar la seguretat dels usuaris.

Les obres s’han realitzat amb mitjans propis, el que ha suposat un estalvi important per a les arques municipals, i han estat gestionades i dutes a terme per l’Empresa Pública de Desenrotllament Municipal.

El regidor Roque Ferrer afirmava que estes millores en el passeig de Cap Blanc eren molt necessàries, ”ja que és un punt clau turísticament parlant, al ser un dels llocs més visitats. També és un punt de màxima importància per a la ciutadania perquè diàriament són centenars d’alteans i alteanes els que utilitzen el passeig de Cap Blanch tant per a passejar com per a fer esport, per la qual cosa esta remodelació era necessària i prioritària, sobretot de cara al bon temps i a l’època estival que és quan més es transita per esta zona del nostre municipi ”.

Pin It on Pinterest