Select Page
  • La regidoria d’Educació
    amplia l’oferta d’esta activitat que tindrà lloc a Altea i Altea la Vella

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha anunciat la posada en marxa de l’Escola d’Estiu també en Altea la Vella per tal d’ajudar en la conciliació familiar i laboral durant els mesos estivals.

L’activitat es celebrarà del 23 de juny al 31 d’agost a les instal•lacions del CEIP Altea la Vella i està dirigida a alumnes de 3 a 12 anys. L’horari serà de 9 a 14 hores, i també comptarà amb aula matinera, de 8 a 9 hores, amb un suplement de 20 euros més sobre el preu, així com servici de menjador fins a les 15 hores, amb un preu de 25 euros a la setmana.

Com ha explicat Ángel Jiménez, representant d’Inter Lingua, l’empresa encarregada d’esta Escola d’Estiu, ‘’combinarem la immersió lingüística en anglès junt amb altres activitats més lúdiques com tallers de jocs, plàstica, música, teatre, piscina i manualitats’’.

Vicenta Pérez ha afegit que amb esta escola s’amplia l’oferta educativa i lúdica de l’estiu, per facilitar la conciliació a les famílies que treballen i que podran escollir indistintament entre l’escola d’Altea o la d’Altea la Vella, independentment del lloc de residència.

L’assistència pot ser mensual, amb un preu de 95 euros; quinzenal, per 50 euros o setmanal per 30 euros. Les inscripcions es poden formalitzar a les oficines de l’Ajuntament d’Altea (OAC) o a l’Extensió Administrativa d’Altea la Vella, telefonant al 96 628 59 22 o a través del correu electrònic info@inter-linguaweb.es

Pin It on Pinterest