Select Page

Passat divendres, 20 de maig, i com és tradició, els funcionaris municipals van celebrar la festivitat de Santa Rita. Per a l’ocasió es va organitzar un esmorzar de germanor al Centre Social d’Altea i activitats esportives, com el partit de futbol entre policies locals i funcionaris de diverses àrees.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, així com la resta de regidors de la corporació municipal, van acompanyar els treballadors durant la jornada, en la qual es va retre homenatge als funcionaris que enguany es jubilen i als que compleixen vint-i-cinc anys de treball al consistori. Tots ells van rebre de mà de l’alcalde i de la resta de regidors un gravat en agraïment al seu treball i dedicació a la gestió municipal.

Els funcionaris que s’han jubilat en 2016 són Francisco Bautista, Juan Antonio Aguado i Fina Huertas. Compleixen vint-i-cinc anys com a funcionaris: Vicente Gregori, Felisa Lloret, Josefa Narbó, Marga Antón, Ana Pérez, Antonio Martín Gil, José Leandro Mora, Juan Roig, Ana Beltri i Maria Vicenta Monfort.

Pin It on Pinterest