Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, visitava ahir la guarderia municipal acompanyada per tècnics de la Conselleria d’Educació, que han inspeccionat l’edifici i la seua impressió ha sigut ‘’més que bona’’, tal com afirmaven els propis tècnics.

Vicenta Pérez es mostrava molt satisfeta, ja que segons les seues paraules “este és un pas més que donem per a aconseguir l’objectiu que des d’un principi ens vam marcar i que era posar en marxa l’escoleta amb gestió pública”.

En l’anterior visita a la guarderia municipal la pròpia edil ja va assenyalar que al ser un centre destinat a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys, no té l’obligació d’obrir a l’inici del curs escolar al setembre, fet que dóna més marge per a poder aconseguir que en enguany es puga posar en marxa, ja que els primers passos, que eren finalitzar les obres i que els tècnics de Conselleria d’Educació visitaren el seguiment de les mateixes; ja estan donats.

Vicenta Pérez afirma que l’obertura de l’escoleta significaria que moltes famílies alteanes amb fills i filles menors de 3 anys es pugueren beneficiar d’este projecte que va iniciar el PSPV-PSOE Altea durant el seu mandat i que ja és una realitat més propera gràcies a l’esforç de l’equip de govern. Una vegada feta esta visita queda encara pendent la resposta de Conselleria respecte a la gestió del centre.

Pin It on Pinterest