Select Page

La Unió Esportiva Altea va posar el colofó a una temporada magnífica en guanyar a domicili al Mutxamel per 0 a 4 en l’últim partit de la lliga, proclamant-se campions de la lliga en el Grup VII de Primera Regional, en la qual són líders i, per tant, puja directament de categoria, i la pròxima temporada militarà de nou en la Regional Preferent.

La UD Altea va arribar a l’últim partit en un intens mà a mà amb l’equip de Sant Joan que tenia els mateixos punts que els alteans, però els d’Altea tenien al seu favor el goal average, al haver guanyat els dos partits de lliga a Sant Joan. L’equip alteà buscava la victòria en el seu desplaçament a Mutxamel, fins on es van desplaçar també nombrosos aficionats que van omplir les grades del Municipal de Mutxamel amb els colors de l’Altea per animar el seu equip. Els jugadors alteans van respondre amb un partit impecable i una victòria contundent per quatre gols de diferència. En acabar el partit jugadors, directius i aficionats van celebrar l’ascens de l’Altea a regional preferent, després d’una campanya on la unió del vestuari va fer possible el somni de l’ascens.

Jaume Llinares, alcalde d’Altea, i Pere Barber, regidor d’Esports, van voler mostrar el seu suport al conjunt local i van acompanyar l’equip en aquest últim partit decisiu per l’ascens. Després de la victòria els representants municipals van poder felicitar personalment a tots els jugadors, entrenadors, equip tècnic i directiva.

Pin It on Pinterest