Select Page

L’Ajuntament d’Altea informa que el Cens Electoral per a les Eleccions Generals del dia 26 juny 2016 es pot consultar, del 9 al 16 de maig a les Oficines d’Altea Directa, situades a la planta baixa de l’Ajuntament, plaça José María Planelles nº 1, així com en l’Extensió Administrativa d’Altea la Vella, carrer Cura Llinares nº 4, en horari d’oficina de dilluns a divendres i el dissabte i diumenge, 14 i 15 de maig, de 10 a 13 hores.

La consulta serà individual per a cada persona interessada i prèvia identificació amb document d’identitat original en què aparega la fotografia del titular. Igualment es podrà consultar a la seu electrònica de l’Institut Nacional d’Estadística https://sede.ine.gob.es/consulta_electoral_elecciones.), identificant-se mitjançant certificat electrònic dels publicats a la seu electrònica de l’INE.

Pin It on Pinterest