Select Page
  • El muntatge és un treball multidisciplinar que es completa amb música, vídeo i projeccions i pintura

La Casa de Cultura acull demà divendres, dia 29 d’abril, a les 20 hores, una nova presentació dins del cicle ‘’Altea, llibres a la primavera’’ que organitza la regidoria de Cultura. El regidor de Cultura presentarà el muntatge “S’esllavissa el temps per les bastides de Nova York” junt amb l’autor del text, Josep Sou, una obra multidisciplinar que es completarà amb música de Moisès Olcina, vídeo i projeccions de Gilberto Dobón i pintura de Xavi Carbonell. El text tracta, des d’un punt de vista figurat i abstracte, de com el temps discorre lentament i acariciant l’endins de la creativitat fent referència, més concreta, a la pintura de Xavi Carbonell i a la música i saxo de Moisès Olcina. “S’esllavissa el temps per les bastides de Nova York” és una experiència de l’obra sobre l’obra.

Per altra banda, passat dijous va tenir lloc la presentació de l’obra Socarrats, 1707-1714, de l’autor Josep Lluís Borredà i Mejias, que va estar presentada per Toni Martínez i Pere Soler i va comptar amb més de trenta assistents. Socarrats, 1707-1714 és un exhaustiu treball realitzat sobre els dos setges que va patir Xàtiva amb aportacions al voltant d’un personatge del qual els valencians encara sabem poc, el General Joan Baptista Basset. Al rigor de les aportacions històriques se li uneix la ficció que ha permés la creació d’una novel•la que s’apropa a la vida de les classes populars en el context de la Guerra de Successió.

Pin It on Pinterest