Select Page
  • La travessia de natació en aigües obertes compta amb el
    suport de l’Ajuntament d’Altea i ha sigut inclosa dins del calendari de la 2ª
    Edició del Campionat d’Espanya d’Aigües Obertes de la Real Federación de
    Natación

La badia d’Altea acollirà el pròxim dia 15 de maig la Mediterranean Coast Challenge, una travessia nadant per la badia d’Altea organitzada pel Club Natació Altea i Bolo y Baldomero Sport i que compta amb el suport de l’Ajuntament d’Altea.

L’acalde d’Altea, Jaume Llinares, acompanyat pels regidors d’Esports, Pere Barber i Turisme, Anna Alvado, assitia a la signatura del conveni de col•laboració amb els representants de l’empresa organitzadora que han aprofitat l’ocasió per presentar la prova. La Mediterranean Coast Challenge consisteix en una travessia nadant per les aigües d’Altea i l’Alfàs del Pi, on es recorrerà la badia en quatre modalitats. A més cal destacar que la prova ha sigut inclosa dins del calendari de la 2ª Edició del Campionat d’Espanya d’Aigües Obertes, organitzada per la Real Federación de Natación.

Les quatre modalitats de la prova són una travessia popular de 2 kilòmetres, des del Racó de l’Albir fins a la platja del port d’Altea; la travessia Mediterranean de 5,5 kilòmetres, des de la platja del port d’Altea fins a la punta Bombarda i retorn a la platja del Port d’Altea. Aquesta modalitat està inclosa en la Copa d’Espanya d’Aigües Obertes de la RFEN. La travessia Mediterranean Pro, de 10 kilòmetres, des de la platja del port d’Altea fins la punta Bombarda i retorn a la platja del port d’Altea (x2) i, finalment, la travessia Mini-Mediterranean, de 500 metres en la platja del port d’Altea.

Des de l’Ajuntament d’Altea s’han mostrat molt satisfets perquè la nostra localitat aculla esta prova que suposarà un important esdeveniment esportiu i de promoció turística tant a nivell nacional com internacional per a la localitat, donat que està prevista la participació d’esportistes nacionals i internacionals. Pere Barber ha destacat la intenció de l’Ajuntament de ‘’potenciar aquest tipus d’esdeveniments de gran calat i més tenint en compte que l’organitzadora és una empresa local’’.

Per a més informació sobre la prova: http://www.mediterraneancoastchallenge.com

Pin It on Pinterest