Select Page
  • Les policies locals de la Marina Baixa milloren la seua comunicació a
    través d’un canal de ràdio amb el Parc Comarcal de Bombers

La Comissió Comarcal de Prevenció i Seguretat Local de la Marina Baixa integrada per les policies locals dels municipis de l’Alfàs del Pi, Altea, Benidorm, Callosa d’en Sarrià, Finestrat, La Nucia, Polop de la Marina i la Vila Joiosa, han mantingut la seua trobada semestral aquest matí al Centre Cultural d’Altea la Vella. A la reunió han assistit els caps de les Policies Locals dels nou municipis, així com els regidors de Seguretat Ciutadana.

La reunió ha estat presidida per l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, que ha donat la benvinguda als assistents i ha subratllat la importància que suposa la coordinació dels cossos de seguretat comarcal “per millorar la protecció dels ciutadans”. Llinares ha destacat l’ampliació dels mitjans amb què compten els cossos de seguretat, com és una emissora de ràdio per millorar la comunicació entre les policies locals i els bombers de la comarca.

Així mateix, l’alcalde ha ressaltat la importància d’aquestes trobades, ”perquè un dels aspectes que dóna viabilitat i estabilitat a la feina de seguretat és la coordinació de totes les policies que treballen a la comarca, el compartir mitjans i infraestructures, així com la informació, també reforça la seguretat ciutadana”.

Un dels temes centrals de la reunió ha estat el nou mitjà a disposició de les Policies Locals, l’emissora amb un canal de ràdio de la Comissió Comarcal de Seguretat amb el Parc de Bombers de Benidorm. A més s’han abordat diverses qüestions d’interès com temes de seguretat i que exigeixen més dedicació per part de les policies locals dels municipis de la Marina i com aprofundir en el treball en comú i també s’ha donat compte de la informació de la Comissió Comarcal de Seguretat de la Marina Baixa per incentivar una activitat similar que han emprès dotze municipis de la muntanya.

Sobre els temes tractats, el regidor de Seguretat Ciutadana i Trànsit d’Altea, Vicente Ripoll, ha destacat la nova emissora local de ràdio a disposició de la Policial Local dels nou municipis. En aquest sentit Ripoll afirmava “l’intercanvi d’informació és fonamental en la seguretat, nosaltres estem connectats amb Eurocorp, la Direcció General de Trànsit, les policies locals de tots els municipis de la comarca, i la informació és molt fluïda i imprescindible per a resoldre casos i investigacions”. Finalment, el regidor ressaltava les bones relacions entre les policies locals de la Marina Baixa “sempre han estat, estan sent i ho seran unes molt bones relacions perquè estem al servei dels ciutadans”.

La trobada comarcal de Policies Locals és una reunió ordinària, i aquesta ha estat la divuitena reunió semestral, semestre en què Altea ostenta la presidència.

Pin It on Pinterest