Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha continuat en El Blanquinal la seua ronda de visites pels col•legis alteans, en esta ocasió per a conèixer les peticions i reivindicacions que el director del centre i la presidenta del AMPA li varen fer arribar.
 
L’edil està prenent nota, per valorar i poder prioritzar, segons importància i cost, sobre cada una de les peticions per solucionar-les en el pròxim període de vacances d’estiu. Ha sigut la mateixa Vicenta Pérez qui, una vegada més, ha remarcat la importància d’estes visites ja que afirma que no és el mateix que les necessitats dels col•legis arriben a la regidoria d’Educació a través de tercers o d’escrits, sinó que el millor, en qüestions tan importants com manteniments i reparacions dels col•legis, és conèixer-ho en primera persona visitant els edificis i entrevistant-se amb el personal docent.
 
Des de després de Setmana Santa l’edil de l’àrea d’Educació ha visitat el col•legi Garganes on durant les vacacions ja es van realitzar algunes reparacions, continuant amb el centre educatiu d’Altea la Vella i la visita a El Blanquinal. Unes visites que continuaran al llarg de les pròximes setmanes.

Pin It on Pinterest