Select Page

Passat dijous assistien a València la regidora d’Urbanisme, Imma Orozco; el regidor d’Infraestructures, Roque Ferrer i la regidora de Medi Ambient, Beatriu Nomdedeu, acompanyats per tècnics municipals, per atendre diferents qüestions d’interès per a la nostra localitat en les Conselleries d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori i en la de Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Sostenible.
 
Com ha explicat la responsable municipal d’Urbanisme, Imma Orozco, ‘’d’una banda vam tractar temes que afecten al Pla General, en aquest sentit ens vam reunir amb tècnics de Planejament Viari per tractar qüestions de la infraestructura viària’’. Els tres regidors també es van reunir amb Salomé Arnal, Subdirectora General d’Avaluació Ambiental ‘’per tal de perfilar algunes de les propostes de millora de la mobilitat que tenim damunt la taula i per a les quals es feia imprescindible coordinar-nos’’, assenyalava Orozco. La regidora d’Urbanisme explicava al respecte, “volem optimitzar temps i recursos i per això necessitàvem saber que les nostres propostes comptaran amb el vist-i-plau de Conselleria abans d’aprofundir més en elles”.
 
La jornada de treball va seguir amb un reunió amb José Antonio Hernández, subdirector general de Gestió d’Espais Naturals Protegits, per tractar la possibilitat d’ampliar l’àmbit del Parc Natural Serra Gelada per què incloga part del riu Algar. No obstant, mentre s’estudia eixa possibilitat els representants municipals van sol•licitar que calia posar en valor l’actual figura de protecció com a Zona Humida.
 
A més, es va tractar les passes a seguir per continuar amb la tramitació de protecció de la Cala del Soio com a Paratge Natural Municipal. En aquest punt, cal recordar que estes accions van lligades a les gestions que, des de començament de legislatura, s’han portat a terme per part de l’equip de govern, i que han donat el seu fruit amb la revocació de la llicència d’obra per a la modificació de la bocana del Portet.

Pin It on Pinterest