Select Page
  • Els dies 4 i 5 de juny el ‘’Moto-Bus’’ viatjarà fins al Gran Premi de
    Catalunya de moto GP

La regidoria de Joventut i Esports ha llançat una nova edició, després d’una aturada de diversos anys, del famós ‘’Moto-Bus’’. El primer viatge programat després de reprendre la iniciativa serà a Barcelona, per presenciar la cursa de motos del Gran Premi de Catalunya que es celebrarà els dies 4 i 5 de juny. Han presentat la iniciativa l’edil d’esports, Pere Barber, acompanyat per Paco Cabrera, locutor de Ràdio Altea i impulsor del ‘’Moto-Bus’’ des de la primera edició.

L’edil d’Esports ha destacat que ”amb aquesta iniciativa recuperem el viatge al circuit de Catalunya, al Gran Premi de Motociclisme, que durant tants anys havia estat una cita obligada per als aficionats al motociclisme”. També va agrair l’impuls del promotor de la iniciativa, el locutor de Ràdio Altea, Paco Cabrera, i de l’empresa DigitArt que gràcies a la seua ajuda s’ha tornat a posar en marxa aquesta nova edició.

El ‘’Moto-Bus’’ es va iniciar l’any 1999 perquè els aficionats del motociclisme d’Altea i la comarca gaudiran en directe de les carreres en què participava el pilot alteà, Batiste Borja, que durant diverses temporades va participar en el mundial de motociclisme, i va arribar a ser campió d’Europa. Com va recordar Cabrera ”des d’aquell moment, fins i tot després de la retirada dels circuits de Borja, es va seguir organitzant el ‘’Moto-Bus’’ que, a més del Circuit de Catalunya, organitzà viatges a Jerez i, fins i tot, a nivell internacional als circuits de Mugelo a Itàlia i Brno a la República Txeca”. Paco Cabrera va agrair el suport de la regidoria d’Esports i del seu regidor “que ha estat el que ens ha animat a reprendre de nou la iniciativa per donar satisfacció als molts aficionats que hi ha a Altea al motociclisme”. I va destacar que aquest esport ha donat i segueix donant grans pilots, com actualment Mika Pérez, el pilot alteà que està fent una gran temporada a motos i que “arribarà lluny”.

Amb aquest viatge el Moto-Bus complirà la seua 12 edició i compta amb 50 places i un preu de 200 euros per persona que inclou l’estada d’una nit a l’Hotel Sabadell, de quatre estrelles, amb allotjament i esmorzar, l’entrada al GP d’ Catalunya a la Tribuna G (Stadium), una excursió nocturna al Port Olímpic, assegurança de viatge i una samarreta commemorativa, a més del viatge d’anada i tornada amb autobús, d’Altea a Barcelona. La inscripció està oberta des del 14 d’abril fins al 13 de maig i es pot formalitzar en les oficines de la Regidoria d’Esports o trucant al telèfon 965841334. La plaça al ‘’Moto-Bus’’ es reserva després del pagament en el compte de Caixaltea; els menors d’edat hauran d’anar acompanyats d’un responsable major d’edat.

Pin It on Pinterest