Select Page

http://www.youtube.com/watch?v=Ycj_oH6ywWE
El pròxims dies 23 i 24 d’abril la plaça de l’Església de la nostra localitat acull la ”Altea Torres Experience 2016”, un esdeveniment gastronòmic organitzat per Bodegas Torres i l’empresa alteana Borja Pérez, i que compta amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Altea mitjançant la regidoria de Turisme.

Com ha explicat la regidora de Turisme, Anna Alvado, ”després de Barcelona, Donosti, Málaga i València, Altea és la ciutat triada per Bodegas Torres per desplegar la seua ampla gama de vins i destil•lats en una nova edició de la Torres Experience. Un esdeveniment que comptarà amb el marc incomparable de la plaça de l’església i el seu mirador”.

L’activitat va començar a gestar-se el passat mes d’octubre, ha informat la regidora, gràcies a l’impuls de Salvador Borja, de Borja Pérez, al que Anna Alvado ha agraït l’interès perquè la Altea Torres Experience 2016 siga una realitat. ”Tenint en compte els precedents de l’esdeveniment i l’equip organitzatiu que es desplaçarà fins a Altea, més de 30 persones, augure un cap de setmana de gran afluència a la nostra localitat”, ha indicat la responsable de Turisme de l’Ajuntament d’Altea.

Cal destacar també, explicava la regidora, l’important suport que ha comptat esta proposta, a la qual s’han sumat més de 80 establiments d’Altea i Altea la Vella, que durant els dies previs a l’esdeveniment, estan oferint propostes de vins a copes i menús de maridatge acompanyats per vins Torres que permetran gaudir d’un descompte en la compra de l’entrada durant la Altea Torres Experience 2016.

Anna Alvado ha donat més detalls d’aquesta activitat que celebra ja la seua sisena edició, una original proposta itinerant pensada per als amants del vi i la gastronomia. Es podran degustar més de 60 vins i destil•lats de tot el món, des de els que s’elaboren en les deu principals zones vitícoles espanyoles als de Xile i Califòrnia, així com els brandis Torres i productes d’importació d’alta qualitat gastronòmica.

La plaça de l’esglèsia d’Altea es vestirà de festa per acollir esta original activitat gastronòmica que estarà amenitzada per música en directe, entre altres animacions. Els assistentes, prèvia reserva, podran assistir a tallers experiencials programats durant els dos dies. La Altea Torres Experiencie 2016 obrirà les seues portes a les 11 hores del matí, fins les 22 hores el dissabte i des de les 12 fins les 19 hores el diumenge.

Per a més informació o la reserva anticipada de l’entrada o plaça en algun dels tallers es pot visitar shop.clubtorres.com

Pin It on Pinterest