Select Page

L’Ajuntament d’Altea, seguint la convocatòria contra la violència de gènere de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, s’ha concentrat a les 12:00 hores de hui, en un minut de silenci, a la porta de l’Ajuntament en record i per denunciar una nova víctima de la violència de gènere, una dona de 74 anys, en la localitat de València.

La concentració, que ha estat encapçalada per l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i per la regidora de Benestar Social i Igualtat, Verónica López, ha estat recolzada per la resta de membres de la corporació municipal, treballadors i treballadores municipals i pels ciutadans i ciutadanes que s’han volgut sumar a este record i denúncia.

Verónica López ha recordat també a la xiqueta de 17 mesos que va morir ahir a Vitòria a mans de la parella de sa mare. En aquest sentit, la regidora ha reivindicat, de nou, la necessitat d’un pacte d’Estat de totes les forces polítiques contra la violència de gènere.

Pin It on Pinterest