Select Page

El Club Esportiu Alcoià va realitzar els seus entrenaments de pretemporada la setmana passada en el camp de gespa natural de la Ciutat Esportiva d’Altea. El club va triar Altea per als seus entrenaments estivals per les excel·lents condicions del camp, i ha pagat a l’Ajuntament d’Altea la quota establida per aquest lloguer.

L’entrenador de l’equip, Andrés Palop, va agrair a la Regidoria d’Esports les facilitats que ha oferit perquè els jugadors aprofitaren al màxim aquestes sessions de treball i va mostrar la seua gran satisfacció per les condicions del camp de gespa natural. 

El Club Esportiu Alcoià Va ser fundat el 13 de setembre 1928 i actualment juga en la Segona Divisió B d’Espanya. És un dels clubs històrics de la Comunitat Valenciana, ja que posseeix una trajectòria de 4 temporades en Primera Divisió i 12 en Segona Divisió.

Pin It on Pinterest