Select Page

  Miguel Ortiz, alcalde d’Altea, ha visitat la Font del Garroferet, a Altea la Vella, on acaben de finalitzar-se les actuacions de embelliment d’aquesta emblemàtica zona als peus de la Serra de Bèrnia. L’alcalde, ha estat acompanyat per Marga Riera, edil Delegada d’Altea la Vella i per Jesús Ballester, edil de Presidència.

  ‘’Aquesta actuació respon a una de les reivindicacions més sol·licitades i més importants que ens han fet els veïns d’Altea la Vella i de les seues urbanitzacions’’, explicava l’alcalde.

  El projecte de embelliment de la Font del Garroferet, ‘’sense cap dubte posa en valor el que hem volgut fer a Altea durant aquests últims quatre anys, que és l’Altea de les petites coses’’, assenyalava l’alcalde. ‘’El poder retornar als nostres veïns, residents i visitants aqueixos racons bonics i tradicionals; com aquest que és un dels espais més bells del nostre terme municipal; que es trobaven a faltar, i que ha sigut un dels principals focus d’actuació d’aquest equip de govern’’.

  ‘’És cert que no és una de les inversions més importants, econòmicament parlant, indicava l’alcalde, el pressupost del projecte és d’una mica més de 16.000 euros’’. ‘’Però és la demostració, afegia el primer edil, que l’interès i la dedicació, en aquest cas de Marga Riera i de la Regidoria de Presidència de Jesús Ballester, han fet possible fer realitat un dels objectius en el qual més insistència ha tingut Marga i que crec que va a ser del grat de tots els que vengen a visitar-ho’’.

  Per la seua banda, Marga Riera, edil Delegada d’Altea la Vella ha explicat en quina ha consistit el projecte de millora de l’entorn de la Font del Garroferet, ‘’un dels espais naturals més importants per als veïns d’Altea la Vella’’.

  ‘’L’objectiu ha sigut embellir una de les zones més emblemàtiques d’Altea la Vella, com és la Font del Garroferet, millorar l’entorn per a tots aquells que desitgen gaudir de la naturalesa’’.

  Les actuacions han consistit en la instal·lació d’una tanca de seguretat en la zona que delimita el barranc, ‘’que servirà de protecció a vianants i vehicles’’, indicava l’edil.

  Així mateix, s’ha fet una important labor de neteja, la qual cosa permetrà visitar la Font del Garroferet original, ja que s’ha habilitant una escala d’accés a la font, ‘’i tothom podrà conèixer el que era l’antiga font que dóna nom a la zona’’.

  ‘’Amb la finalitat de que tots els veïns i visitants puguen gaudir d’un berenar o d’una moment de descans, també s’ha instal·lat un àrea de berenador, amb bancs i taules, delimitada per una tanca de fusta, i s’han instal·lat papereres’’, explicava Riera.

  Una altra de les formes d’embellir aquest espai natural ha sigut disposant els contenidors que estaven a la vista després d’una tanca de protecció que, a més, els dissimula.

  Marga Riera afegia que ‘’s’han pintat marques vials per a la zona d’aparcament, així com els murs; s’ha impermeabilitzat la Font Gran per a evitar pèrdues d’aigua i s’ha reforçat la il·luminació’’.

  Jesús Ballester, edil de Presidència, valorava positivament la labor duta a terme en la Font del Garroferet, i destacava que ‘’després del sanejament dels comptes municipals, objectiu primordial en iniciar la legislatura, a partir d’ara, com ja ens vam comprometre en el seu moment, iniciem una nova fase de creixement i d’inversió que és en la qual ara mateix ens trobem’’.

  ‘’Aquestes actuacions compten amb l’aval i són petició del poble d’Altea la Vella que és el més important, perquè al final el que pretenem és donar solució a allò que els ciutadans ens estan demanant’’, subratllava Ballester.

  ‘’Aquesta fase de creixement, afegia Ballester, ha d’anar de la mà del que ens demanden els alteans, com és el cas de les actuacions que hem dut a terme en la Font del Garroferet, que sorgeixen fruit de les reunions mantingudes amb els col·lectius de veïns’’.

  ‘’A partir d’ara, comentava l’edil, estem ja en aqueixa línia ascendent en la qual ja no hem d’estar tan preocupats pel deute, sinó d’on s’inverteix i saber escoltar als alteans’’.

  Tant l’alcalde com els edils d’Altea la Vella i Presidència destacaven que ‘’aquest era un projecte necessari’’ i convidaven a tots els veïns d’Altea la Vella i d’Altea a visitar ‘’amb la família aquest espai, perquè va a ser un dels llocs de trobada més agradables per a aquesta Setmana Santa’’.

Pin It on Pinterest