Select Page

  Vicent Sanz, edil de Proximitat de la zona del casc antic i Yolanda Gallardo, edil d’Actuacions Estratègiques, han visitat les obres que s’estan duent a terme en una parcel·la municipal de la urbanització Les Piteres, en la qual es va a situar un parc infantil.

  Gallardo ha explicat que el parc comptarà amb una zona d’ombra, amb una pèrgola. Així mateix, l’edil ha detallat que ‘’a demanda dels veïns, i aprofitant les obres, es van a resituar els contenidors d’aquest mateix carrer per a donar-los més estabilitat, perquè en estar en pendent, es mouen fàcilment’’. La parcel·la explicarà també amb un punt verd i contenidors de residus i de reciclatge.

  Per la seua banda, Vicent Sanz, edil de Proximitat de la zona del casc antic d’Altea, comentava ‘’seguim amb les actuacions i propostes que sorgeixen de les reunions que es vénen mantenint des de les regidories de Proximitat amb els veïns d’Altea’’.

  Així mateix, l’edil explicava que en Les Piteres ja s’han realitzat diverses actuacions de manteniment, a petició dels veïns, com la reparació de murs en mal estat i l’arranjament de fugides d’aigua de les zones enjardinades.

Pin It on Pinterest