Select Page

L’Alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, va participar junt amb la coreògrafa i ballarina Cristina Hoyos, en la inauguració el dissabte 28 de juny del Centre d’Arts Escèniques i Teràpies del Moviment, Steps, dirigit pel també ballarí internacional i ara mestre de ballarins, Mario Castellanos. La periodista, Paloma Gómez Borrero va fer de mestra de cerimònies en l’acte que va tindre lloc dissabte passat en els locals del Centre, ubicat en l’Olla, enfront dels Jardins d’Argentina. Gómez Borrero va presentar Cristina Hoyos, com una de les majors ballarines de la història de la dansa, i va dir de Steps que era “una creació distinta, que serà un gran atractiu per a la Costa Blanca i per a tota Espanya, i que dirigida per Mario Castellanos, que és l’ànima d’aquest lloc, que va aprendre molt en Brodway, i ara ens ho ensenya ací en Altea”.

El Director de Steps Altea, Mario Castellanos, va prendre la paraula per a explicar l’elecció d’Altea com a sèu del seu Centre Internacional de Dansa i Teràpies en Moviment. M’han preguntat en diverses ocasions, va dir Mario Castellanos, per què has triat Altea per a obrir Steps, “i per què no, se va respondre a si mateix. No hi ha un lloc tan meravellós en tota la costa, l’entorn és ideal, i a més comptem amb la col·laboració de l’Ajuntament, i el Centre encara que este ubicat a Altea funcionarà més enllà, perquè ja estem a França, Steps s’ha donat a conéixer en l’Opera de París, i a més hem firmat un conveni de col·laboració amb l’Escola Professional de Dansa d’Alacant”.

Cristina Hoyos, que va actuar com a padrina del nou Centre d’Arts Escèniques “Steps”, “per mi és un honor grandíssim que m’haja cridat Mario i que m’haja nombrat padrina d’honor, perquè tot el que estiga vinculat al ball, i a gent lluitadora com és Mario, jo estic encantada d’ajudar”, i va afegir “amb l’obertura d’una escola de ball comença una etapa nova en la vostra vida no menys fascinant com la de ser empresari cultural, el meu consell és actuar amb sentit comú”, i aconsege la gent a utilitzar el ball com una teràpia, la gent ha d’aprendre a ballar i a sentir la música, el ball és una gran terapia”. Finalment Cristina Hoyos es va comprometre a tornar en més ocasions, “Steps Altea comença ací i espere tornar per a veure els vostres progresos”.

L’Alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, va tindre paraules d’alé per a Mario Castellanos i el nou Centre que inicia la seua etapa en la localitat, “y no ho ha pogut fer millor que comptant amb dos grans dones com Cristina Hoyos i Paloma Gómez Borrero, que cada una en el seu terreny són part de la Història d’España”, Ortiz va remarcar que “en aquests moments és important recolzar qualsevol iniciativa empresarial, i com a Alcalde li agraïsc a Mario que haja triat Altea per al seu Centre d’Arts Escèniques, és un regal per a Altea que estigueu açi” i va afegir “sent del món de la cultura millor, perquè forma part dels senyals d’identitat del nostre poble”. Ortiz va oferir el suport i la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea “per nosaltres és important perquè és un pas més en la personalitat que volem donar-li a Altea, en el seu projecte Cultural del que ara forma part Steps”.

Durant l’acte el Director del Conservatori Professional de Dansa d’Alacant, Angel Ramón Martínez, va firmar un conveni de col·laboració amb el Centre d’Arts Escèniques Steps, pel qual els alumnes del Conservatori assistiran a classes en el Steps, així com facilitar un intercanvi i mobilitat d’artistes i professors entre les dos institucions.

Pin It on Pinterest