Select Page

Durant el mes de juliol i agost, Altea sumarà una nova proposta a la seua ja àmplia oferta turística per aquest estiu. Cada dissabte s’oferiran visites teatralitzades pel Nucli Antic d’Altea, amb l’ajuda de guies i actors professionals. La figura del pirata Cachidiablo serà sobre la qual gire tota la trama de la visita. Les seues malifetes, argúcies i aventures, seran acompanyades per la narració d’un guia turístic. En la realitat, sobre el pirata Cachidiablo es compten moltes llegendes i que va ser natural d’aquestes terres. Per això, tota la trama girarà entorn del poble d’Altea i l’època en què era molt visitada pels pirates barbarescos, que obligaven als alteans a refugiar-se en la part alta del poble, dins del que fóra recinte murallat d’Altea i que hui en dia està declarat Bé d’Interés Cultural.

Segons l’edil de turisme de l’Ajuntament d’Altea, Vigela Lloret, esta nova activitat “será un referent en l’estiu alteà i tindrà lloc tots els dissabtes dels mesos de juliol i agost. La ruta tindrà una duració pròxima a les dos hores i mitja. Durant la visita, els actors i guies interactuaran amb els visitants que participen de la ruta. Sens dubte seran moltes les sorpreses que el pirata Cachidiablo tindrà preparades per a ells”, va concloure Lloret.

Les visites tindran un cost de 5 euros i prèviament caldrà inscriure’s en l’oficina de turisme, ja que el limite màxim per visita serà de 30 persones. Des de la plaça de l’Ajuntament arrancarà esta iniciativa a les 20;30 hores, tots els dissabtes dels mesos de juliol i agost, i que acabarà en la finca La Campaneta amb una degustació de productes típics. Destacar que la primera visita teatralitzada tindrà lloc dissabte que ve 28 de juny i en esta primera ocasió serà gratuïta.

Per a acabar, recordar que l’Ajuntament d’Altea continuarà oferint este estiu les visites guiades “Conoce Altea la Vella”, que tindrà lloc tots els dijous amb eixida des del pàrquing del carrer Capellà Llinares d’Altea la Vella; i la ruta guiada “Conoce Altea”, amb eixida des de la plaça de l’Ajuntament d’Altea tots els divendres. Ambdós són de caràcter gratuït però caldrà formalitzar la seua inscripció en l’oficina de turisme.

Pin It on Pinterest