Select Page

El Club Nàutic Altea, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea, ha convocat nous cursos per a patró de iot , Patró d’Embarcació de recreació i Navegació Bàsica, que s’impartiran en les instal·lacions del Club Nàutic a la fi del mes de febrer. Els cursos han estat presentats aquest matí pel regidor d’Esports, Sebastián Gómez, el Gerent del Club Nàutic Altea, Joaquín Such i el Director Comercial de l’Acadèmia Nàutica Pailabot, Manuel Salazar.

Sebastián Gómez ha ressaltat la gran demanda que han tingut i tenen aquests cursos de navegació pel que des de Joventut i Esports s’ha decidit donar-los suport i difondre’ls entre els joves de la localitat interessats en els esports nàutics. Els cursos per a majors de 18 anys tindran una rebaixa del 10% per a joves fins als 30 anys. Gómez també ha agraït al Club Nàutic la seva labor en la localitat en pro de l’esport i la difusió de la navegació.
Per la seva banda, el gerent del Club Nàutic ha destacat que són cursos per a embarcacions de recreació no professional, i estan dirigits a gent d’Altea i comarca que vol iniciar-se en la navegació. Segons ha explicat, el Club Nàutic no té ànim de lucre i destina recursos a millorar l’educació nàutica. L’Acadèmia Nàutica Pailabot és la responsable d’impartir els cursos en les instal·lacions del Club Nàutic. Els cursos té una part teòrica i altra part pràctica que es realitza amb embarcacions en aigües de la bahía. Els cursos, que s’iniciaran el 26 de febrer, tenen diferents preus. El de Patró d’Embarcació de recreació, per a embarcacions de fins a 12 metres d’eslora i 12 milles, té un preu de 350 euros; el Curs de Patró de iot, per a embarcacions de més de 12 metres d’eslora i 60 milles des de la costa, podent arribar fins a les Balears, ascendeix a 400 euros; i el de Navegació Bàsica per a embarcacions de menys de 7,5 metres d’eslora i una navegació de 5 milles de la costa, el curs costa 250 euros.

Pin It on Pinterest