Select Page

Tres embarcacions de la Confraria de Pescadors d’Altea han rebut, dins dels Premis Pesca Sostenible, el Premi Sostenibilitat 2021 de l’Associació Xaloc per la seua bona praxi al Parc Natural de Serra Gelada.

El guardó distingeix la important labor de conservació del fons marí i sostenibilitat en la badia d’Altea i Parc Natural de Serra Gelada realitzada per aquestes tres embarcacions d’arts menors, que pesquen de manera tradicional. El premi ha sigut entregat al president de la Confraria de Pescadors, Antonio Lloret; el seu secretari, Juan Mulet i el director del Parc Natural de Serra Gelada, Ángel Enguix.

El regidor Medi Ambient, Jose Orozco, present en l’acte de lliurament, ha felicitat la Confraria de Pescadors “per aquest merescut guardó i per la important labor que realitzen. Des de l’Ajuntament donem suport a aquesta pràctica amb una subvenció per al manteniment de les xarxes”, ha finalitzat l’edil.

 

 

CAS

Pin It on Pinterest