Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha presentat aquesta vesprada en el Centre Social la seua nova pàgina web: www.altea.es. L’acte ha contat amb la presència de l’Alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, juntament amb els edils responsables de la renovació de la web: el regidor de Presidència, Jesús Ballester, i l’edil de Participació, Sebastián Gómez, així com amb una nodrida representació de la Corporació Municipal i del teixit social alteà. 

D’aquesta manera, arranca una nova web municipal, amb un nou disseny molt més didàctic, dinàmic i accessible. Una web que estarà en constant actualització, tant en els seus continguts com en el propi disseny, per a ser una veritable eina al servei del ciutadà. La web és *multi-idioma i permetrà accedir fàcilment a l’actualitat informativa i turística d’Altea, així com tramitar on line diferents gestions administratives, a través de GESTIONA. També disposarà d’un calendari d’esdeveniments i d’un canal propi el youtube i vimeo, entre moltes altres novetats que es presentaran aquesta mateixa vesprada. Digiworks España ha fet el desarrollo web del projecte.

Pin It on Pinterest