Select Page

El regidor de l’Àrea Econòmica de l’Ajuntament d’Altea, Pedro Barber, ha assegurat aquest matí que “els alteans haurem de tornar a pagar altra vegada per la recollida i tractament d’escombraries, ja que l’anterior equip de govern socialista va recaptar dels nostres veïns 6.300.000 euros per aquests serveis durant quatre anys, però no va destinar ni un sol euro a pagar el deute pendent amb les empreses que havien prestat aquests serveis”. 
Pedro Barber ha assenyalat que per la recollida d’escombraries, el PSOE va ingressar 3.600.000 euros, amb els quals hauria d’haver pagat el servei a l’empresa Foment de Construccions i Contractes (FCC). Mentre que pel tractament de les escombraries, va recaptar 2.700.000 euros, que haurien d’haver-se destinat a l’empresa VAERSA. No obstant això, tal com ha remarcat Barber, la suma d’aquestes dues quantitats, que arriba a els 6.300.000 euros, va ser desviada a sufragar altres conceptes, i no es va pagar a les citades empreses pels treballs desenvolupats. 
Per a Barber, “amb aquest tipus de gestió, està clar que a l’exconcejal d’Hisenda, Eloy Hidalgo, li preocupava molt poc pagar als proveïdors pels serveis prestats, però sí es preocupava per cobrar als alteans per aquests mateixos serveis”. “Amb aquesta forma de governar, de cobrar i no pagar, és molt senzill no pujar impostos, ja que tenien el costum de guardar factures en els calaixos”, ha afegit l’edil del PP.

Pin It on Pinterest