Select Page

El grup de teatre amateur alteà, Albalat Teatre ha estat seleccionat d’entre 65 grups de tota Espanya per a participar en la XVI Mostra de Teatre no professional de Cheste, amb la seva obra ‘La Presa’. Es tracta de l’adaptació del clasic ‘12 Homes sense Pietat’ de Reginal Rose, que Albalat Teatre va estrenar el 18 de juny de 2011 amb un gran èxit de public i crítica, sota l’adreça de Sonia Cabrera. 

Sense molts recursos tècnics però amb un gran treball actoral, un total de tretze personatges ens mantenen en suspens durant tota la representació. En joc estarà la vida d’un jove de 18 anys de raça negra acusat d’assassinat. La decisió ha de ser inapel·lable, i un jurat popular haurà de decidir entre salvar-li la vida i declarar-lo innocent, o per contra declarar-lo culpable i manar-lo a la cadira elèctrica. Els actors que conformen el jurat són Toni Ripoll, Marcos Martínez, Vicent Lloret, Paco Guzmán, David López, Nicolás Pardo, Paco Such, Joan Carratalá, Pepe Alvado, Maties Serrat, Miguel Climent, Toni Zaragozi, i Luis Soler en el paper de policia. 
D’aquesta forma, Albalat Teatre tancarà la mostra aquest diumenge 9 de desembre a partir de les 19 hores en el Teatre Liceu de Cheste. En total seran sis els grups participants, i entre ells, el jurat deurà repartir els premis en joc  com són el de millor espectacle, millor adreça, millor escenografia, millor interpretació femenina i millor interpretació masculina. A més haurà un premi per al millor espectacle per votació popular, que decidirà el públic assistent a cadascuna de les representacions. 
Prop de complir set anys d’existència, Albalat Teatre ha estrenat nombrosos espectacles, per a tot tipus de públics, i havia intentat durant aquests anys participar en algun concurs o mostra de teatre. Després de diversos intents serà la mostra valenciana la qual done d’aquesta oportunitat al grup alteà. Recordar que la clausura i lliurament de premis tindrà lloc el 16 de desembre, amb la presència de tots els grups participants a la mostra.

Pin It on Pinterest