Select Page

La Regidoria de Cultura ha convocat el XXV Concurs de Betlems 2012, en col·laboració amb La Caixa. En aquest concurs poden participar persones residents a Altea, així com centres escolars, entitats i associacions locals. Les qualitats que es valoraran seran la creació artística, el treball artesanal, l’originalitat del muntatge, els materials utilitzats, així com la particularitat o qualitat més excel·lent i definitòria en l’execució de les obres. 
El termini per a presentar les obres finalitza el 14 de desembre i es deuen emplenar les sol·licituds en la Casa de Cultura. El jurat estarà integrat per membres de la corporació municipal, un representant de La Caixa i al seu torn, contarà amb l’assessorament de dos membres de l’Associació Belenista Amics del Betlem de la Marina. 
Els premis es lliuraran el dia 20 de desembre a les 20:30 h en la Casa de Cultura després de la visita del jurat que es realitzarà el 18 de desembre. S’otorgaran tres premis, Primer Premi patrocinat per La Caixa amb un valor de 200 euros; Segon Premi 150 euros; Tercer Premi 100 euros. Des de la Regidoria de Cultura s’anima als alteans que participen d’aquesta iniciativa que se sol realitzar en família i que és una de les tradicions del Nadal. 

Pin It on Pinterest