Select Page

Amb motiu de la celebració del ‘Dia de la Persona Emprenedora’, que se celebra avui dilluns 12 de novembre, la Casa de la Cultura ha acollit aquest matí el taller ‘Tendències del mercat i oportunitats de negoci’, organitzat per la Regidoria de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament d’Altea, en col·laboració amb el CEEI d’Alcoi, i en el qual s’han inscrit 14 alumnes.

El taller, de dues hores de durada, forma part del programa d’activitats desenvolupat en el marc del ‘Dia de la Persona Emprenedora’ a la Comunitat Valenciana, i ha estat inaugurat per l’edil de Foment de l’Ocupació, Vigela Lloret, i el representant del CEEI d’Alcoi, Jordi Tormo.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és mostrar les tendències i nous hàbits de consum i es prestarà especial atenció als nous models de negoci, enfocats a l’explotació de les noves oportunitats que oferix el mercat. Per a això, es presentaran diversos casos d’èxits d’empreses que han aprofitat les tendències i oportunitats.

El ‘Dia de la Persona Emprenedora’ és una iniciativa pública i participativa per a promoure la innovació i la creació i el desenvolupament empresarial. En aquest sentit, Vigela Lloret ha remarcat que aquest curs està dirigit “a totes aquelles persones que estan buscant una idea per a enfocar el seu futur laboral, per a orientar-los a analitzar si el seu projecte és el més adequat, analitzant per a això totes les tendències existents i emergents en el mercat laboral actual”. Per la seva banda, Jordi Tormo ha posat l’accent que “en aquest taller anem a mostrar les tendències i hàbits de consum de l’any 2012, per a fomentar la detecció d’oportunitats de negoci i oportunitats laborals”.

Pin It on Pinterest