Select Page

La Regidoria de Serveis Socials ha donat a conèixer l’obertura del termini per a presentar les sol·licituds per al programa ‘No estiguis solament en Nadal’. El regidor de Serveis Socials, Gregorio Alvado, ha recordat que “es tracta d’un programa dirigit a persones majors de 65 anys o pensionistes majors de 60 anys que visquin sols i els sigui impossible reunir-se en Nadal amb familiars o amics per llunyania o per altres circumstàncies”. 
Aquest programa, organitzat per la Conselleria de Justícia i Benestar Social, oferix una estada de 5 dies, del 23 al 27 de desembre en l’Hotel Agora Spa & Resort (Peñiscola), en règim de pensió completa, incloent trasllat en bus, excursions, activitats culturals, així com un sopar especial en Nochebuena i menjar especial de Nadal. 
Alvado ha assenyalat que “no es tracta d’unes vacances convencionals, sinó que l’objectiu és proporcionar companyia, amistat i solidaritat a qui no les poden trobar en el seu entorn, oferint companyia en les festes nadalenques a les persones majors”. 
El termini estarà obert durant tot el mes d’octubre, i entre els requisits necessaris es troben: residir Altea, viure solament, no patir trastorns de conducta i valdre-se per si mateix. 
El projecte, tal com ha remarcat Gregorio Alvado, “és totalment gratuït, i va a permetre a persones majors soles passar uns Nadal en companyia, evitant situacions de solitud i aïllament social i donant la possibilitat d’establir noves relacions socials que poden perdurar més enllà dels Nadal”. 
Per a major informació, les persones interessades poden dirigir-se en horari de 9h a 14h al Departament de Serveis socials (C/Marina Baixa, nº2), on se’ls informarà del tràmit de la sol·licitud de participació i de la documentació necessària.

Pin It on Pinterest