Select Page
L’Ajuntament d’Altea, a través de la Regidoria d’Infraestructures i Escena Urbana, ha portat a terme una actuació de millora en el Carrer Alcoi, situada en el Nucli antic de la localitat. La iniciativa ha consistit en la col·locació de diversos maceteros al llarg de tota el carrer i la millora de la il·luminació, mitjançant la instal·lació de nous fanals. 
Segons ha explicat el regidor d’Infraestructures i Escena Urbana, Jaime Sellés, amb aquesta actuació “pretenem millorar la imatge d’un dels principals punts d’accés al Nucli antic d’Altea, donant-li concordança amb la resta de carrers i millorar la seva il·luminació, en benefici tant dels residents com dels turistes”. 
Així mateix, Sellés ha assenyalat que els maceteros podran reubicarse, en cas que en un futur es consideri oportú el seu trasllat, i ha posat l’accent que en el substrat dels tests s’ha emprat un gel especial que manté la humitat de les plantes, amb l’objectiu d’estalviar costos de reg.

Pin It on Pinterest