Select Page
Divendres que ve, 31 d’agost, a partir de les 19:00 hores, la Ciutat Esportiva d’Altea acollirà la clausura dels Cursets d’Estiu 2012. Des de la Regidoria d’Esports s’ha organitzat aquest acte com una jornada de convivència i diversió en la qual els veritables protagonistes seran els xiquets i xiquetes, tal com ha assenyalat l’edil d’Esports, Sebastián Gómez. 
Una de les principals novetats, pel que fa a altres anys, serà que tots els joves podran practicar des de les 19:00h fins a les 20:00h tot un seguit d’esports: handbol i Volei en el Pavelló Garganes; basquet, gimnàstica rítmica, circuit de psicomotrocitat, ping pong i hapkido en el Palau dels esports; atletisme en el camp de gespa natural; i futbol en el camp de gespa artificial. Tots aquests esports els podran practicar qualsevol xiquet i xiqueta, encara que no hagin participat en aquest esport durant l’estiu, però que hagin participat en algun dels 30 cursos esportius. 
A més, a les 17:00h en la Piscina Municipal tots els participants en el curs de waterpolo i natació sincronitzada, realitzaran una exhibició. Una altra de les grans novetats serà que, gràcies a CAIXALTEA, en els exteriors de la Ciutat Esportiva es col·locaran una sèrie d’unflables per als més petits. 
Finalment, una vegada finalitzades les activitats esportives, a partir de les 20:00h es procedirà al lliurament de diplomes a tots els participants, que se celebrarà en el camp de gespa artificial i amb el qual es donaran per finalitzats els cursos esportius 2012.

Pin It on Pinterest