Select Page

L’Alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, i el Diputat de Turisme de la Diputació provincial d’Alacant, Joaquín Albadalejo, han mantingut una reunió a Altea com a colofó a diversos mesos de reunions entre els diferents departaments del consistori alteà i el Patronat de Turisme.
Davant els mitjans de comunicació s’han presentat algunes de les línies de treball que es van a realitzar de cara al futur, i que se signaran en un conveni que serà una realitat a partir del pròxim mes de setembre.Segons l’Alcalde d’Altea, la localitat esta vivint la transformació del seu model territorial i per a açò, “el turisme a Altea sempre ha sigut una peça fonamental, però en un futur immediat es va a convertir en el motor impulsor de l’economia local”.
Per açò Miguel Ortiz ha volgut implicar a la Diputació d’Alacant, a través del seu Patronat de Turisme, de cara a un futur immediat, “definir el model de turisme que represente a Altea, la forma de promoció, i el més important, ocupar l’espai propi que Altea té dins del panorama turístic, han de ser nostres prioritats”, va destacar Ortiz.
Per la seua banda el Diputat Provincial, Joaquín Albadalejo, va fer públic el denominat “Pla Estratègic Turístic de la Ciutat d’Altea”, que segons el Diputat de Turisme, va a suposar un abans i un després en el Patronat de Turisme, després de la posada en marxa del conveni que se signarà en el mes de setembre. Segons Albadalejo, “anem a posar a la disposició d’Altea tot el nostre equip de treball, d’una marca capdavantera com és la Costa Blanca. Explicarem també amb la col·laboració de la Universitat d’Alacant, amb el seu departament de turisme al capdavant, per a realitzar tots els estudis pertinents de mercat i en matèria de promoció que demanda el sector”.
Albadalejo va avançar que el treball a realitzar girarà entorn de la promoció tradicional amb els tour operadors i la que està sorgint en l’actualitat a través de les noves tecnologies, “Altea en aquests moments està servint de marc per a l’elaboració de diferents videos amb turistes estrangers, que en el seu idioma, parlaran de les bondats de la nostra província. Són ciutadans dels països que són clients potencials de la nostra província i estan passant aquests dies a Altea, i les fires dels quals acudeix cada any el Patronat”, va concloure el Diputat Provincial de Turisme.

Pin It on Pinterest