Select Page

El cost de l’actuació està finançat per la Consellería i compte amb la col·laboració de diverses empreses alteanas

La regidoria Soci-Sanitària d’Altea va a efectuar millores en l’accessibilitat del consultori mèdic de la Cofradia de Pescadors gràcies a una subvenció de la Generalitat Valenciana. L’ajuda prové del Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva, PIP, de l’Àrea d’Infraestructures i Manteniment de la Direcció general de Recursos Econòmics de l’Agència Valenciana de Salut i pretén l’adequació i reforma del consultori auxiliar de la Cofradia de Pescadors en el carrer Sant Pere.

El regidor de l’Àrea Soci-Sanitària, Gregorio Alvado, ha explicat el projecte dividit en dues fases “la primera d’elles començarà aquest dilluns 21 de novembre i compte amb un pressupost de 15.000 euros amb l’objectiu de millorar les condicions d’accessibilitat al local actuant puntualment en les zones d’accés al mateix per a l’eliminació de les barreres arquitectòniques i adequació a la normativa vigent d’accessibilitat als edificis de pública concurrència”. Alvado afig la millora dels elements de fusteria de la façana del local “que es troben en pèssim estat de conservació impedint la situació òptima de ventilació i il·luminació del centre”.

La segona fase pretén la millora i la reforma interior del consultori amb un pressupost de 80.607 euros “si bé l’executarem quan finalitze la primera, presentarem el projecte i faltarà l’aprovació del mateix per la Consellería” puntualitza Alvado. Amb aquestes obres, i durant els 20 dies que estaran portant-se a terme, els serveis sanitaris del consultori Cofradia de Pescadors passarà a prestar-se des del Centre de Salut en les portes 1 i 2 de la primera planta. Alvado ha agraït a més la col·laboració d’empreses alteanas en aquest projecte com són Caixaltea, Big Mac Roca, Bolo i Baldomero, Cofradia de Pescadors i Autoservei de la Construcció.

Pin It on Pinterest