Select Page

L’auditori del Centre Social va acollir a representants de la Corporació i nombrós públic.

L’estrena del curtmetratge “Muñeca de Trapo” celebrat divendres passat a les 20h en l’auditori del Centre Social va convocar a multitud de joves que van omplir butaques i espais entre passadissos.

La Corporació municipal també va estar present amb el regidor de Benestar Social, Gregorio Alvado, i el de Joventut, Sebastián Gómez, com regidories organitzadores d’aquest projecte. Más de 20 joves han participat en aquesta iniciativa que conta amb la subvenció del Fons Social Europeu i del Servef entre altres entitats públiques.

El curtmetratge conta la història d’una jove nouvinguda al municipi que pateix assetjament escolar, conegut també com bullying, i que assoleix amb el suport d’altres escolars acabar amb aqueixa situació. Tots els participants van rebre un menut premi per haver estat part de la creació d’aquest curt de mans dels dos regidors implicats. Des d’aquestes regidories organitzadores es pretén donar a conèixer aquest film en instituts i en la comarca com material pedagògic així com, igual que en anys anteriors, es presentarà per a formar part de la secció de curtmetratges del Festival de Cinema de Alfaz.

L’acte va contar a més amb l’actuació del grup de músics alteanos “Modulo Aguila” i amb nombroses imatges del making-of del curtmetratge.

Pin It on Pinterest