Select Page

Este matí compareixien en roda de premsa l’alcalde d’Altea, el popular  Miguel Ortiz, i la portaveu del grup municipal CIPAL, Carolina Punset, per a fer públic l’acord aconseguit per ambdós formacions per a formar un govern conjunt que garantisca l’estabilitat política i de gestió en l’Ajuntament d’Altea. Un acord que ha sigut plasmat en un Pla de Treball que arreplega les línies fonamentals de l’acció de govern per a esta legislatura 2011/2015 i que se centrarà a reformar de l’administració local alteana reduint l’Ajuntament i fent-ho més eficaç convertint-ho en el verdader motor econòmic de l’Altea, regenerar la política municipal i en la transformació del model territorial apostant per un urbanisme innovador, rehabilitador i sostenible. 


En virtut de l’acord rubricat este mateix matí, el grup municipal de CIPAL assumirà les delegacions d’Urbanisme, Educació i Medi Ambient, Agricultura i Pesca, així com entrarà a formar part de la Junta de Govern Local ostentant la tercera tinència d’alcaldia. Emmarcada en esta nova estructura de l’equip de govern es crega a més la figura del Delegat Adjunt per a determinades àrees de gestió, que ostentaran Pedro Barber en Urbanisme, Carolina Punset en l’Àrea d’Hisenda i Aurelia Álvarez en Participació Ciutadana.


Després de més de dos mesos de conversacions i posada en comú, ambdós partits han arribat a un acord que, segons ha declarat l’alcalde Miguel Ortiz, “fa realitat el missatge sorgit de les urnes el passat 22 de Maig i garantix el govern fort que Altea necessita per a afrontar l’època en què ens trobem.” El líder popular ha volgut destacar que “este acord no està basat en un mer repartiment de regidories sinó que l’Ajuntament d’Altea tindrà un únic programa de govern consensuat per PP i CIPAL i un únic equip de govern format per dos partits polítics totalment independents”. Ortiz ha manifestat que “és una gran satisfacció anunciar que a partir d’ara som el govern amb més representativitat i més respatler social de tots els que hem tingut a Altea durant tota la democràcia” i ha volgut puntualitzar que “ hui en esta taula, si no està assentat el Bloc, és perquè no ha volgut, ja que ho hem intentat i des del primer dia els seus representants han negat esta possibilitat”.


Per la seua banda, Carolina Punset, ha volgut fer insistència en la “importància d’aportar estabilitat al govern municipal i sumar-nos a l’equip de govern, ja que en una crisi com l’actual és molt important superar les divisions partidistes i la nostra actitud ajuda a superar eixes divisions obsoletes entre esquerres i dretes. El que realment importa és solucionar els problemes d’Altea i dels alteans i per a això estem tots els polítics en última instància”. La líder de CIPAL ha manifestat que, “tenim el convenciment que serem molt més útils per a Altea fent realitat este Pla de Treball, que criticant des de l’oposició a este equip de govern”.


Punset ha remarcat que “consensuar un Pla de Treball per a esta legislatura no implica perdre la nostra personalitat o els nostres valors sinó tot al contrari, més prompte permet fer realitat nostre programa”.

Pin It on Pinterest