Select Page

Els Juvenil i Senior Masculí, disputen este cap de setmana un triangular entre els equips C.H. Sant Joan, el Parets de les Valls, de catalunya i el C. E. Vila Blanca.
Durant tot el cap de setmana els dos equips es desplaçaren fins a Sant Joan per a disputar un triangular que servirà per a continuar conjuntant els equips i per a seguir amb la duren planificació de pretemporada que estan realitzant des de mitat d’Agost. El Juvenil masculí disputarà el primer partit el Divendres a les 19:30 enfront del C.H. Sant Joan i el diumenge enfront de l’equip català a les 10:30. De la mateixa manera el senior disputarà el mateix calendari, però en este cas a la 21:30 el Divendres i a les 12:00 el diumenge, tots ells disputant-se en el Pavelló Municipal de Sant Joan.


Un altre equip que va hi ha començar a disputar partits, és el sènior Femení de Segona Nacional, que esta vesprada s’enfrontara al C. H. Oliva, a les 20:30 en el pavelló Garganes, en el que serà el primer partit a les ordenes de Domingo Borja. Les femenines del club començaran a disputar partits de pretemporada hui, després de portar 15 dies d’intensa i dura pretemporada, i enfront d’un rival de recent aparició, perquè fins esta temporada el C.H. Oliva no disposava de handbol femení, però que servirà per a veure si seguixen amb la gran progressió  amb què van acabar la temporada passada, enfront d’un equip a què s’enfrontaran durant la temporada regular.

Pin It on Pinterest