Select Page

Les partides rurals de Barranquet i La Lloma celebren este cap de setmana les festes en honor a Sant Lluís. El programa festiu va començar ja el 16 d’este mes amb la novena, la nit d’albades el 19 així com el 21 es va realitzar la VII Volta a Peu pel vaig agranar. Este dijous 25 arranca la programació central de les festes amb el sopar d’aixellet i revista musical a partir de les 22.30 h.
La regidora de Festes, Marga Riera, ha destacat el treball de l’extensa comissió de festes d’enguany en el que ha sigut anomenada Majorala d’Honor, Paca Corera. Riera l’ha felicitat així com la Majorala ha invitat a tots, residents i visitants a acudir als actes programats. Junt amb ella es trobaven els Majorals d’Honor, Batiste Lloret i Bea Orozco i els Clavaris, Manolo Orta i Ventura Lloret.
El divendres a partir de les 18h es realitza l’Entrà de la Murta. Destaca en la programació la Plantà de l’Arbret el dissabte a partir de les 18h i el concurs i degustació de paelles el dilluns a partir de les 15h a més de la missa el diumenge a la 13h en  honor a Sant Lluïu Beltrán i la de difunts el dilluns a les 12. 30 amb el nomenament de la nova comissió festera.

Pin It on Pinterest