Select Page

A l’acte va assistir la regidora d’Educació, Marga Riera, el responsable de Benestar Social, Gregorio Alvado, i Sebastián Gómez per la regidoria de Joventut i Esports. L’acte que va comptar amb una assistència inesperada de quasi 300 persones va consistir en diversos espectacles de ball i música que van realitzar els xiquets i xiquetes per grups d’edats. Marga Riera va destacar l’esforç dut a terme per l’empresa que enguany està duent a terme estos cursos d’estiu “Projectes educatius” en la posada al punt de tot l’acte de clausura davant de tot per l’èxit d’assistència. Així mateix, els alumnes del curs de Batuka també van participar amb la seua música.
El lema triat enguany per a l’Escola d’Estiu és “Un màs de somnis” que centra totes les activitats educatives i formatives així com es duen a terme excursions a Vila Gadea, a la finca Santa Bárbara, hi haurà un taller de cuina i una festa de l’aigua. El curs d’agost s’ha iniciat ja i igual que el de juliol es realitzarà un final de clausura per a concloure l’estiu

Pin It on Pinterest