Select Page

Enguany s’ha augmentat el nombre d’obres participants aconseguint el total de 72 així com s’han ampliat els carrers amb la incorporació del Portal Vell. Miguel Ortiz reconeixia estar “davant d’una de les expressions artístiques més importants que celebrem al llarg de l’estiu a Altea i que té a més una particularitat destacada que és la que és una activitat que es compartix amb el municipi de l’Alfàs del Pi”. En eixe sentit, l’alcalde incidia en la necessitat que fóra un exemple a seguir “perquè és una oportunitat la que tenim per a unir encara més els nostres pobles ja que compartim moltíssimes coses com un nucli urbà extraordinari, una badia excepcional i un interés artístic d’ambdós pobles”. Per això Ortiz va anunciar que estava convençut que “en els pròxims anys serem capaços no sols de potenciar esta activitat, sinó també d’intentar unificar, mancomunar els nostres interessos”.
La iniciativa de Balconades es va compartir fa tres anys amb l’Alfàs del Pi i ha continuat fins hui de manera que el 9 de setembre s’inaugurarà en el nucli antic d’este municipi. Arques va voler anar més enllà indicant que “nosaltres vam acollir fa 3 anys esta activitat però hem de continuar obrint fronteres i unint municipis. Compartim tantes coses que seria impensable que una demostració artística com esta no es traslladara a l’Alfàs del Pi o a un altre municipi pròxim”.
Els regidors de Cultura d’ambdós pobles, Jesús Ballester d’Altea, i María Teresa García d’Alfàs van acompanyar els alcaldes junt amb la resta de la corporació municipal alteana. El grup d’autoritats va iniciar el recorregut pel carrer Sant Miquel i va finalitzar en carrer Concepció i després d’això a més es va procedir a la inauguració de la Fira de Xicotet Format ubicada en el carrer Portal Vell

Pin It on Pinterest