Select Page

Lloret ha justificat el tancament d’esta oficina “ja que ha suposat un cost als contribuents de 120.000 euros durant el període socialista per a març del 2011 estant com estem en plena època de crisi i que ve a augmentar el deute d’este Ajuntament”.
Així mateix, s’ha dut a terme un anàlisi de la funció que esta extensió administrativa té i “hem detectat que tan sols es duen a terme 4 tràmits diaris de mitja que no obstant comporta uns costos mensuals de 3.000 euros aproximats”. En estos gastos s’inclou el cost del local, el funcionari destinat a esta oficina i cost de tindre les portes obertes al públic.
La regidora reconeix que en època de bonança es van obrir estes oficines per a atendre tots els habitants de Pla del Castell, Fornet, L’Horta i altres partides “no obstant hem vist que la distància amb l’Ajuntament és de tan sols 700 metres”. Per a Vigela Lloret s’estava malgastant “quan el que en realitat necessitem ara és austeritat i eixe és l’objectiu que ens hem marcat des del Partit Popular”. 

Pin It on Pinterest