Select Page

El regidor de Cultura, Jesús Ballester, ho anunciava hui acompanyat de tots els guanyadors i de les peces seleccionades. El Segon Premi ho ha aconseguit Carlos Martínez de València amb “Cos de terra” una caixa de vi elaborada amb teix anglés i que ha obtingut 900 euros; el Tercer Premi (800 euros) ha recaigut sobre “Dependència” un conjunt de dos peces de fantasia on uns ninos elaborats amb pasta de paper i aquarel·la mostren la relació entre ambdós.
 Ballester ha assenyalat que el jurat de la Mostra es va reunir el passat 20 de juliol per a triar els guanyadors “tenint en compte sobretot dos aspectes, la dificultat artesanal i el toc personal de l’artesà que ha sigut per a mi el detall més important a l’hora de decidir quina de les peces a concurs guanyaria”. El jurat estava format pel president, Miguel Ortiz; el regidor de Cultura junt amb la de Turisme i Comerç, Violant Gallardo i el responsable d’Escena Urbana, Jaime Sellés. De l’oposició es trobaven Carolina Punset de Cipal i Jaime Llinares del Bloc així com Pilar Vivent representant la Facultat de Belles Arts junt amb diversos membres de la Unió d’Artesans d’Altea.

Pin It on Pinterest