Select Page

El jurat de la 38a edició de la Mostra d’Artesania d’Altea va lliurar ahir 22 de juliol, els premis a les millors peces dels estants participants. Després de la suma de puntuacions, Pere & Digan aconseguien el primer premi, José Mataix-Joyería, el segon; i Etcétera Marionetas i Luzia Lamps, el tercer.

Aurora Serrat, presidenta del jurat, ha donat l’enhorabona als premiats i ha destacat l’alt nivell dels productes presentats així com l’alta qualitat dels materials i les tècniques amb que s’elaboren.

El primer premi, aconseguit pels joiers Pere & Digna, està valorat en 1.000€; el segon premi, de 500€ és per al joier José Mataix; i, amb un empat tècnic, Etcétera Marionetas i Luzia Lamps són els guanyadors del tercer premi que els garanteix la participació directa a la Mostra de l’any vinent.

El jurat va estar format per la regidora de Cultura, Aurora Serrat, en qualitat de presidenta i els vocals Vicenta Perez, portaveu del Grup Municipal Socialista; Toni Ferrer, regidor del PP;  Pepi Durà, tècnica de l’àrea de Comerç; i Ignacio Beltran, coordinador de la Mostra. Les funcions de secretari van anar a càrrec de Fernando de Trazegnies.

Pin It on Pinterest